dzsonifilpó Creative Commons License 2010.06.23 0 0 40
Az Ephone-t nagyon tudom ajánlani, korrekt és pontos elszámolás és egyszerű felület. E51-es nokiára is sikerült belőnöm (bár nem a gyári kliensel, azzal nem ment) de a Fring-el be lehet állítani a SIP profilba (a szervert is megkell adni) wifin tökéjj, és elvileg 3G-n is menne, de azt még nem próbáltam. Visszatérve a PC-n tökéletes, feltölteni az egyenleget a legegyszerűbb bankkártyával (én Erste virtuálist használok , biztos ami biztos ) korreketen küldik a számlát is (emailban). Ami a legfontosabb az alacson percdíjjak, 4,9 HUF vezetékes (külföld is!) 29,9 HUF magyar mobil, (kapcsolási díj nélkül , másodperc alapú számlázással!) lassan, ha 3G vel is megy egy minimális internetcsomaggal, és dominós kártyával (havi 690 HUF a 40 Mb-os bőven elég) és másodperc alapú számlázás miatt átlagosan 25%-al olcsóbb tud lenni, ami már igen elgondolkodtató. persze ez csak nagyvárosokban alkalmazható ahol van 3G. ha kikerülök a céges flottából biztos így mobilozok majd :-) (persze van még sok jó szolgáltató Neophone ...stb azokat nem próbáltam de sztem azokkal is működik mindez)