csibu955 Creative Commons License 2010.06.21 0 0 1646

Na most nem tudom melyik kérdés jött nekem:D

A régi társaságot ha összekapom tuti leszünk 10-12-en,sőt sztem többen is, akik szeretnének bulizni is, ezért úgy gondoltam. Legyen úgy mint régebben volt. Péntek,szombat,vasárnap. Aki csak egy napot tud rászánni, annak a szombatot javaslom, mert igazából akkor van a lényegesebb dolog (a strand miatt akár gyerekek, feleség stb. én is családostul megyek és 08ban is volt egy srác aki hozta a kislányokat meg mindenkit).

08-ban volt 3 zenekar, két kezdő banda és egy harmadik akik ismert magyar rock számokat nyomtak, akkor nagyon jó volt a hangulat.

Holnap írok egy pár emailt, meg telefonálok is. Aki tudja válaszoljon. Vagy itt vagy ott, ha valaki nem kapja meg akkor bocs,ezért jó lenne ha az email címemre: csibu125@freemail.hu, leírnátok egy két adatot: nevet, esetleg telefonszámot, tartózkodási helyet (legalább megyét), ezzel is segítve a találkozásokat, és a későbbi szervezést túrákkal, találkozókal kapcsolatban.

Kérdések akik nem kapnának emailt, de itt jelen vannak:Mikor elfoglalt? Hány nap, hány személy, szállás, faház vagy sátorozik?

Szombat este buli? A rendezvényt kívánja támogatni? (összköltség kb.30eFt).

Ha Tata és a Fényes kempint nem felel meg, és mindenki úgy gondolja rendezzünk egy összejövetelt más háza táján abban is benne vagyok, ez a kérdés már 08ban is felvetődött akkor többet leszavazták a régiek közül. De én mindenre hajlandó vagyok egy Triumphos iszogatós,bulizós dolog kedvéért :D. A kisújszállási motoros találkozóra tuti megyek, akár ott is lehet, de várom a többi hsz.-t.