ronkovics86 Creative Commons License 2010.06.21 0 0 10795

Felöltöztem, csak aztán annyi gondolatom támadt, hogy féltem, nem bírom megjegyezni hazáig, így letettem magam gyorsan egy padra, és ahogy jegyzeteltem, befújt a szél a kabátomba!

Igen, már remekül vagyok. Kutya bajom.

Ne is mondd! Bár engem másképp csípnek. Hogy aztán így mutálódtak-e vagy a nyűgöm miatt, nem tudom, de nem jönnek ki rajtam akkora dudorok, csak viszket, és hamarabb elmúlik. Lehet jó hatása is egy betegségnek?

Az a ragacsos narancs nem inkább vonzza őket? Vigyázz, nehogy méhét is befogjál vele!

Én igyekszem!

Nem tudom, én még eddig csak átlátszót láttam. Meg ugye az vékony. A vastag, ami nem üt át, az meg nem nyárra való. Á, hanyagolom. :-)

Pedig egész jó alapot szedtem magamra, nem venném jó néven, ha hipp-hopp lekopna.

Én be nem veszek semmit, az biztos. Azon gondolkodom, kullancs ellenit kéne beadatnom, mivel tavaly elfogyott, mire odaértem volna. Aztán esedékes az ismétlő. De nem vágom, hogy egy év kimaradás baj-e, ha adott már a hármas alapoltás. Meg azt sem, hogy milyen hatással vannak egymásra a gyogyóimmal. Majd konzultálok a házidokival, ha odajutok.

Nyugodtan eljöhettél volna velünk! Én nem hagytam ki. Anyámat is elráncigáltam náthásan... Nem esett sokat. Élveztem, mert énekeltem meg táncoltam. Mögöttünk meg pont egy szintén beöltözött, jókedvű bagázs nyomta a rock and rollt. Nem tudom, hogy túl közel álltam-e a színpadhoz vagy az volt a baj, hogy oldalt voltunk, de a hangzás borzasztó gyenge volt. A szövegből semmit nem lehetett érteni. Volt olyan szám (2), aminek kívülről tudom az egész szövegét, és az utolsó sorra jöttem rá, hogy mit játszanak... Miki jófej volt, néha kitalált szavakat énekelt, meg aktualitásokat az eredeti helyett. Baby Gaby volt a Dolly, egész jól nyomta. Szandi meg Szandi, nem tudok rá mást mondani. Nem szerepelt túl sokat. A hátterek tetszettek a számoknál, a műsort lehetne ütősebbre is összeállítani. De ennyit a kritikából. Jól éreztem magam. Ez a lényeg!

Legalább rápihentem az agyalásra. Nem olyan vészes a helyzet! Talán.

Ok, ha lesz időm a képekkel foglalkozni, küldöm a csomagot.

Az a mondat akkor és itt belőlem jött ki, úgy, ahogy volt. :-)

Előzmény: Neith (10794)