Sznhép Creative Commons License 2010.06.20 0 0 1451
Sziasztok! Már olvaslak benneteket jó ideje, de általában házi kivitlelezésű szellőztetőkről írtok. Piszkosul örülnék én is, ha ilyesmit össze tudnék hozni, de sajnos mindenféle barkácsismeret nélkül ez nehéz volna. :). Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valaki, aki "boltból vásárolt" :) komplett rendszert épített be, és ha van ilyen, akkor megelégedetten használja-e a rendszerét. Vannak-e olyan dolgok, amiket a kivitelező nem említett és problémát okoz, mennyire hatásos, mennyi szabályozást igényel, és minden egyéb amit tapasztalt. Árajnánlatot már kaptam, de amikor a szabályozásra rákérdeztem, akkor 120 Eft/helyiség árat adtak meg. Maga a rendszer is drága, de ha nem kérdezem meg, akkor szabályozás nélkül szállították volna? És ha nyáron inkább abalkot nyitok akkor is megy? Még nem mélyültem el a témában, nem beszéltem részletesen egy céggel sem, de kíváncsi lennék mire kell nagyon odafigyelni, vagy vannak-e a hazai piacon olcsóbb, de jó minőségű rendszerek. Nekem 1,3 MFt-os ajánlatot adtak egy kb. 100 nm-es házra beszereléssel.