Megfújt a szél? Hát biztos nem öltöztél fel rendesen... Ejnye-bejnye! :)
De remélem most már kijöttél a nyavalyából. ;)
Én meg megkezdtem harcomat a szúnyogokkal. :@ Csak tegnap este vagy 6-ot irtottam ki. Pedig az éjjeliszekrényemre tettem egy fél narancsot szegfűszeggel megszórva - bár a neten úgy olvastuk, hogy narancsba szegfűszeget kell tűzni, de csak őrölt volt itthon -, és ennek ellenére... De legalább jó illata van. :)
De amennyire csak tudsz, vigyázz ám magadra!
Ó, a hamarösszekoszolom-téma még nálam is sokszor előjön, de már megtanultam vele együtt élni. :)) Nem feltétlenül átlátszó, attól is függ, milyen anyagból van a gatyó. De ez fazonfüggő is. Olyan fehér gatyát én se tudnék felvenni, ami olyan, mintha a második bőröm lenne - de ez nem csak a fehérekre igaz, én az ilyen fazonokban kötözött sonkának érzem magam... Én a lazább fazonokat szeretem, fehérben meg pláne. :) Az egyikem - épp most van varrónőnél, mert még övvel se tudtam magamon tartani, de annyira szeretem... - szóval az is bő szárú, tele van zsebekkel...laza. :))
Na látod. Ahogy a fehér felsővel megbarátkoztál, a fehér nadrággal is megfogsz. Persze, csak ha megakarsz. :)
Ez a nyár amúgy nem nagyon kedvez a színnek. :) Mert mire szedsz magadra egy kis színt, jön egy rosszabb idő periódus, és megfakulsz, nincs, ami szinten tartana. :) Amúgy azon gondolkodtam, hogy lehet béta-karotint kéne szednem. Egyrészt elősegíti a barnulást, másrészt védi a bőrt, és ezáltal kisebb a leégés veszélye. De még gondolkodom, nem tudom, hogy ez összeférne e a gyógyszerekkel... vagy nemtom. Most már azért jobban meg kell gondolnom, hogy mit veszek be, és mit nem...
Na igen... az ózonréteg. Nagyon észrevehető. Már csak azon is, hogy nem elég, hogy meleg van - ha meleg van :) -, hanem a nap szó szerint éget. :S
Ááá.. tudtam, hogy ez lesz. Képzeld, nem voltam a koncerten. Egész délután ment a szervezkedés, hogy most akkor mi legyen, esőben nem megyünk ki... aztán előtte kb. egy órával mindenki lemondta, és még anyuék se mentek be, ergo én se... Reménykedtem, hogy az eső miatt esetleg elhalasztják. Nem jött össze... :/ Te voltál? Biztos jóóóó voooolt! Amúgy tudtam, hogy ez lesz. Murphy...
Jaj, már csak olvasni is jó, hogy hogy pihentél. Ilyenkor tud igazán feltöltődni az ember.
Ejnye, hát azért pihentél, hogy utána hazajőve agyalgass, zuhanhass? Nono! :)
Hát persze, hogy szeretnék képeket nézegetni. :) Szóval ha összerendeztek őket, átdobhatsz párat. :)
Ez az utolsó mondat nagyon tetszik. Hol olvastad, vagy saját kútfő?