trambi Creative Commons License 2010.06.18 0 0 11906

Kedves Ráhel ez a világ rég nem értékekröl szól szerintem,ebben a világban mindennek, és mindenkinek van ára, de értéke ??? Az ár és az érték nagyon sokszor

köszönö viszonyban sincsenek egymással. Ha a hammond orgonákat nézed  technikailag  pl  a B3,C3, A100 viszonylatában, saját megitélésem szerint az A100

nak kéne a legdrágábbnak lennie, mert az tartalmaz saját erösitöt, zengetö egységet stb , és nagyon szép mives korpuszu konzol  orgonák gyártodtak ezen tipusban . De nem a B3 lett az eladási  árak gyöztese, pedig szerintem otrombáb, viszont kétségtelen  szinpadon jobban mutat hogy látszik az elöadó lába /pláne ha hölgy az illetö,  és ha az  a láb még szép is/ az azért sokat dob . Öszintén Rhoda Scott70es évek beli miniszoknyás felvételeit szivesebben nézegetem mint a mostani

nadrágosat...

Az  RT3 a D, E, H sorozatok egy sokkal magasabb tudás szintet képviselnek mint

az elöbb emlitettek  de áraik messze lemaradnak Ez a technikai másság miatt idegenkednek tölük mert másként , másképpen   szólnak, de ezt minimális vissza" hülyitéssel" lehet orvosolni , de szerintem nem érdemes..

Saját véleményem az  hogy az L100 szóljon L100-ul , az e100 pedig e100-ul

a krumplives meg legyen krumplileves /huu  ezt lehet hogy nem én találtam

ki/

Szóval szerintem az a jó Hammond ami érdek nélkül tetszik /ezt sem én talátam ki!!/  akivel együtt tudsz élni /fontos, megtudod simogatni, szeretgetni, imádni tudod/  és inspirálni tud , ez sokszor nagyon sok mindentöl függ...

Előzmény: rasikahammond (11905)