Dulifuli Creative Commons License 2010.06.18 0 0 11
A mi házunk közelében napok óta "csövezik" egy középtermetű, fiatal kutya, én úgy láttam, hogy lány. Látszólag egészséges, és elég jó kondícióban van. Rövid, sima szőre van, alapvetően fekete, de van egy fehér mellénye, és a tappancsain is fehér "titokzokni". A fülei elég hegyesek és felfelé állnak, a nyaka két oldala pedig inkább szürke. Barna nyakörv van rajta, de azonosító nincs, így hát néhány kislány segítségével (tőlük nem félt annyira) rátettünk egy pórázt, és elvittem az állatorvoshoz, hátha van benne chip, de nem találtak ilyet. A pórázon nagyon jól viselkedett, és a mi kutyánkkal is barátságos volt. Más kutyások mondták, hogy tudják, kié, ezért hazavittem.
Az állítólagos gazda szerint három hónapja van náluk, és nem bánnak vele rosszul, de ennek ellenére nem tudta rátenni a saját pórázát, még úgy sem, hogy a kutya az enyémen volt. Végül én cseréltem ki a pórázt, és a kutya ott maradt, de ma reggel megint a házunk közelében volt. Ezek után nem hiszem, hogy megint vissza kellene vinnünk oda. Azt sem szeretném, ha a sintérek vinnék el. Ezért írom meg ezt, hátha valaki befogadná ezt a jószágot. Utoljára a 18. kerületben volt (Budapesten), a Ferenc utca 58. előtt (a Kakas étterem közelében). De ha valaki nem tud odamenni, viszont szívesen befogadná, és gondoskodna róla, akkor adjon nekem egy címet vagy telefonszámot!