Ja, bocs. Csak most olvastam :)
Tehetséges. Utánpótlás válogatott statjait keresd elő, és meglátod, hogy tényleg.
A kondit szereti, le is van szálkásítva (talán már túlságosan is csak arra figyel?). A keze mondjuk úgy, átlagos (utóbbi időben gyenge - de ezen lehet fejleszteni!!!). Inkább persze fejben dőlnek el nála ezek a dolgok. Itt, Dzunic alatt hamar elment az önbizalma, mert keveset játszott, és ha hibázott kapott hideget-meleget (Bánét ismerjük :) ).
Ami erősség az a betörés (bal kezes). De mivel még kicsi a respektje, meg mondom, nem nagyon volt nálunk önbizalma, ez nem annyira jött ki feltétlenül.
Akadtak azért a paksi szezonjaiban "kiugró" meccsei így is, persze nem sok - évemte 2-3 (kevés bizalomra vezetem vissza, továbbras is).
Képességek alapján szerintem pl. Kovács Ákosnál jobb. 2-es posztot, egy Kaposvár szintű csapatban meg kell, hogy tudja oldalni, 1-esbe szerintem nem használható. Ja, 3-asban sem, mert oda alacsony.
Szimpatikus gyerek különben, nincs elszállva magától, nem színészkedik. Sajnálom, hogy nem aknáztuk ki a benne rejlő potenciált. Bízom benne, hogy nálatok be tud futni (aztán majd visszaigazoljuk :D:D ). Hinnie kell benne az edzőnek + én külön dobóedzéseket tartanék neki, a helyében.
Kb. ennyi.