Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.15 0 0 402

A Lost-ellenes közhangulatról meg annyit, hogy ha meghúzták ezt a finálét, akkor az a minumum, hogy ez benne volt a pakliban...amúgy én sem akarom elrontani senkinek az örömét, akinek tetszett, mert hidd el, én is szívesebben lennék abban a táborban.

A Purgatóriumról: persze, kijelentették, hogy a Sziget nem az, és ez jó running gag is volt (Ld. Matthew Fox a liftben SNL videó), na de az a végső megoldás, hogy az ALT a Purgatórium azért nem áll annyira távol ettől...mert végeredményben meghúzták azt, hogy egy olyan eseménysor a Purgatóriumban játszódik, amiről azt hittük, hogy valami egész más. És igen, tudom, hogy ez csak egy rajongói teória, de én is egyetértek azokkal, akik szerint az alapötlet Sziget=Purgatórium volt, csak erre a rajongók túl hamar rájöttek, és változtatni kellett, de azért sajnálták volna teljesen kidobni ezt az ötletüket, és máshogy behozták, ráadásul úgy, hogy ne lehessen kitalálni, két legyet egy csapásra. Igen, tisztában vagyok vele, hogy ezt sosem tudjuk meg, de én együtt tudok ezzel élni, mert nekem a fő bajom a befejezéssel nem ez.  Hanem az, amit úgy fogalmaztak meg többen is a Losttopicon, hogy ez nem annak a sorozatnak a befejezése, amit eddig néztünk, és többszörösen is félre lettünk vezetve.