Neith Creative Commons License 2010.06.15 0 0 10792
Megfázással indítottál? Jobbulást!
Amúgy sose értettem, hogy a nagy melegben hogy lehet megfázni, de ennek is biztos meg van a magyarázata, csak még nekem nem sikerült ilyet produkálnom - ha jól emlékszem -, és ezért nem értem. :) Bár mondjuk ahol klíma van, ott előfordulhat... szóval nálad tuti ez a dolog nyitja.

Hát mitől lettek azok a foltjaid? Tessék fejben helyrerakni mindent, azok attól vannak. Stressz, idegeskedés meg minden ilyen finomság kihozhatja... bár nekem még nem volt hozzá szerencsém, ez is biztos alkati kérdés is.
Miért nem akarsz fehér nadrágot felvenni? Nekem is van, imádom őket! Mert olyan jó lazák. :)

Szabin vagy? Á, szégyelld magad! :) Na jó, pihend ki magad! ;)
Én meg úgy döntöttem, hogy mivel júli 1. nekünk szünnap, és csüt.re esik, ezért azon a héten kiveszek még három napot, aztán majd csak félnapra, pénteken megyek be. Egy kis pihenés már nem fog ártani.

De bárcsak mindig ilyen idő lenne, mint ma volt. Vagy tegnap. Nem hőség, nem hideg, pont jó. De álmodik a nyomor, ugyebár. :) Már egy kis színem is van, pedig konkrétan még nem napoztam, de a napnak ennyi is elég volt. Ebből is látszik, hogy sokkal jobban tűz, mint régebben...

Ja, hogy Te délután voltál. Az más. Akkor azért nem láttalak. Én 7-re estem oda. :)

Bizony, úgyhogy a következő könyvvásárlásomat már neten fogom megjátszani. És ma töltöttem ki igénylőlapot törzsvásárlói kártyára. Szóval még azom is lesz. Vajon a neten rendelt akciós árból leszámítódhat még a kártya kedvezménye is? :)))

Mingyá Fenyő Mikiii! :)

Jól érezted magad Bcsabán? Remélem kipihented magad, ha csak részben is, de az is valami.
Ó, a német vidék... az nagyon hangulatos, és szép. Képek? :)
Nincs ám olyan messze aug. Gondolj bele, most kezdődött az év, aztán már július lesz. Szóval repülnek itt a hónapok, mindjárt augusztus, oszt irány London! :) Dejó neked! :)
Előzmény: ronkovics86 (10791)