"Az általam írtakra és a linkelt kutatásra nem reagálsz, a kutatási eredményt el sem olvasod, ehelyett kitűzöl egy képzelt álláspontot"
Elolvastam az általad linkelt irást (na jo átfutottam). Mit vársz tőlem mit reagáljak rá? Helyben hagyom, bizonnyára ugy van és megáll az amit ir.
"megsmételed Szende Gábor semmivel alá nem támasztott állításait."
Szende Gábor több kutatást emlit alátámasztásként. A kutatásokat nem ő végezte, csak hivatkozik rájuk. Vedd a fáradtságot és győződj meg róla.
"A zöld teákban általában egyébként nem rezveratrol, hanem más flavonoidok mutathatók ki jelentősebb mennyiségben"
A googleval több cikket is találtam 1 perc alatt amelyek szerint a zöld tea resveratrolt tartalmaz.
Ugy összességében csak ennyi...nagyon nem szeretnék belemenni a vitába mert nem célom, és látom téged joval érzékenyebben érint a téma.
Én csak ugy általánosságban kétségekkel figyelem mikor valaki egészséges életmóddal akarja indokolni a borfogyasztást. A hársfateában is rengeteg resveratrolhoz hasonló csodaszer van, mégsem törődik vele a kutya sem.
Látom neked is fontos az egészséged, és gondolom veszed a fáradtságot és megiszod a napi 1 pohár vörösbort. csupán az egészség megőrzése miatt!
Ugyanilyen fontosnak tartod hogy naponta megegyél pl 1 almát, vagy rendszeresen egyél fokhagymát? A fokhagymát pl csodaszernek tartják és eszmei értéke magasan a vörösbor áldásos hatása fölött van.
Nem akartalak megsérteni az alkoholizálás kifejezéssel. De rengeteg fájdalom és nyomor okozója ez a méreg és ha egyszer eltünne a földről nyomtalanul az emberiség 1 óriási csapástol szabadulna meg