mcsabane
2010.06.13
|
|
0 0
3860
|
Szia! Bocsi, most már látom, hogy ti is velünk jöttök,csak hogy írtad , hogy a bőröndbe már pakolsz ,és azt hittem hogy most mentek ! Bár a bőröndöket már én is elővettem, és ami napközben eszembe jut rakom bele, a ruhák majd ezután következnek, bár a férjem " Ruha Stopot " rendelt el ! Mivel mindig több ruhát pakolok el mint amit felveszünk, ezért azt mondta , hogy 1-bermuda 1-poló ! és kész !!!!! De az meg hogy néz ki , hogy minden reggelinél ill. vacsoránál ugyan abban a ruhában vagyunk, de azt mondta, hogy van előnye is, a személyzet megismer bennünket !!!! Na jó ez csak vicc volt !!!!, bár a férjem komolyan gondolja.......... Hétfőn megyek be az ingyenes parkolást igénybe vevő papírokért, a többit a repülőtéren kapjuk majd meg. Én még mindig nem tudom, a pontos indulási időpontot , az utazási iroda még mindig nem szólt, nem tudom , hogy mikor akarnak szólni !! Akkor ti is a Best-tel jöttök , ugye ? Mert akkor az indulás ugyan az, akkor 11h ? Nekünk, még az oda utat is be kell kalkulálnunk Bp. re kb + 2,5 h ! |
Előzmény: erika06 (3859)
|
|