Törölt nick
2010.06.12
|
|
0 0
7294
|
A Mustangon a gyutacs elég szűk helyre van benyomva, melegszik.Ráadásul még külső lendkerék sincs ami picit kavarná a levegőt. A szellőztetés úgy lenne jó ha kopoltyúk védenék a víztől...legalább pocsolya eső ilyesmitől... hátrafele állnának a lemezkék arra tudna hülni... Matrica ügyben ezt kaptam: hello.benzinallo ugy nez ki van,ha van valasztek mijen kell matt vagy átlátszo,vagy fenyesen atlatszo,kinezet eredeti meret es szinek éles kontur mint a minta(egyebkent a jelenlegi kepet is probaljuk kidolgozni,csak idobe telik.van lehetoseg egyedi polo keszitesere is ára attol függ mekkora kepkell ra,rá kell e vasalni a polora vagy saját vasalással megoldhato(szerintem legalabbis el lehet kuldeni postan(a vaasalatlan kesz minjtat) serulesmentesen ,de effelol meg erdeklodok ez egy atlagpolonal1000-1600 ft körül van vasalatlanul,attol függ eleri e a rendeles a 10 db ot valamint hogy (mint mondtam mekkora a kep merete)es meg kelle szerkeszteni vagy kesz terv e (szerkesztes polonal plusz penz ez muk alkukepes ).hello szep napot udv M. Gabi. |
Előzmény: flathead (7285)
|
|