ronkovics86 Creative Commons License 2010.06.11 0 0 10791

Nekem nem hiányzott a kutya meleg, de néha már én is fáztam a hidegekben. Beköszöntött a nyár és egyből megfázással indítottam, pedig még ki sem vetkőztem magamból. És sajnos nem is nagyon tudok, mert tele vagyok kék-zöld-lila foltokkal és nem igazán akarnak elmúlni és mindig jönnek újabbak, akkor is, ha be sem ütöm magam. :-/ Szóval be kell szereznem néhány vékony hosszú nadrágot. De én nem akarok fehér nadrágot felvenni! (Pedig nyáron mi mást vegyek fel?)

A klíma hideg és folyton a hátamon landol... A folyadékutánpótlásról gondoskodom, annyit iszom, mint még soha. De kell is.

Mindenki megzavarodott a melegtől, volt nálunk ráadásul akkora pörgés meg sok marhaság, hogy azt sem tudtuk, hova kapjunk és hogyan. Túléltük, én meg mától szabin vagyok meg jövő héten is. Szuper!

Én is égni szoktam, kilószámra kenem magamra a naptejet, de mindig jön valahol egy-egy piros csík. Jaj, csak nem hullik ki a hajad! Én a melegtől féltem, egyelőre bírom.

Délelőtti próbán voltam. Csücsültem az egyik sarokpadon.

Hű, ez érdekesen hangzik az Alexandrától...

Irány Fenyő Miki, legyőzzük a tömeget!

Mi is igyekszünk egyeztetni, aztán főnöknek adagolni. Holnap megyek Békéscsabára néhány napra. Nemrég voltam Ausztria-Németország határán. Augusztusban meg nagy nyaralás... London. De messze még...

Előzmény: Neith (10790)