Én tökéletesen megértelek, ugyanez a gondolat menet ment le bennem tavaly, akkor Tyer volt aki próbált marasztalni a keletiek közt, mert addig még neki se volt rendes japán motorja. Aztán meglett az első Hondám és elég hamar lett neki is 3 olyan Hondája. :)
Volt hondám is meg Yamahám is, a Yamaha mellett szól feltétlen hogy ahhoz van alkatrész, Hondához már kevésbé. Nekem egy 80-as DT-m van koránál fogva vannak hibái bőven, viszont vizes 80-as 6 sebességes, Tuning kipufogós, és nagyon jó vele motorozni, nagyon szeretem. Én a vizest annyiból preferálom inkább a DT-k közül mert ezeknek megszakító nélküli gyújtásuk van, míg az MX-ek kizárólag mexással voltak szerelve.
Jah Aprilliát Derbit meg ilyen buzivicceket én nem ajánlanék... Motort azt Japánba gyártanak!
De amúgy meg ne hallgass senkire, rám se, olyan motort vegyél amire te vágysz, különben úgyis csak azon fogsz gondolkodni, hogy milyen jó lenne ha xy motorom lenne...
És nem azt fogod élvezni amin épp ülsz, én így voltam a Hondámmal meg a DT-mmel hiába kell többet foglalkoznom a DT -vel sokkal jobban imádom mint a Hondám.