mizchris Creative Commons License 2010.06.11 0 0 358
BSG, I love you!!! Én teljesen elborult agyú sci-fi rajongó vagyok, megboldogult édesapámtól örököltem genetikailag, meg aztán nemrég a sci-fi kollekcióját is :(( Sosem felejtem el, mikor hazaállítottam egy napon a nyári spórolt pénzemből megvásárolt Alapítvány összes kötethalommal, azt hiszem, apám még egy könnyet is elmorzsolt a szeme sarkában, pedig nem volt sírós alkat :)

Mindent láttam sci-fi-n belül, amiben benne van a 'star' szócska, úgyhogy én speciel az összes geek convention-ön otthon érezném magamat, akár Trekkie akár Gater, de a SW-t is láttam vagy kismilliószor, sikerült agyonra legyaknom már kb 10 vhs-t, most meg egy dvd kollekcióra hajtok, mert az alap :)
Érthető módon kapcsolódik ehhez, hogy imádom a The Big Bang Theory-t, szívem geek-jei :)))

Jelenleg meg pont azt próbálom megérteni, hogy a magukat őskövületnek valló gater-ek mi a fenét küzdenek a Stargate Universe-el a, legújabb installációval, mert kb annyira sznob a hozzáállásuk, mint tiszafüredi csárdában Bouillabaisse-t kérni. Az a legfőbb kifogás, hogy az egész szappanoperásra sikerült meg hogy sötétebb hangulatú, mint az eddigi sorozatok és hogy nincs benne annyi humor herold, mint a korábbiakban. Hát igen, mondjuk egy több ezer galaxisra lévő hajón ragadni mindenféle vegyes hátterű emberekkel, az végül is muszáj, hogy emberei életekkel foglalkozzon és nem is olyan vicces, mint mikor McKay százezredjére is megmenti a világot és beszól valami hatalmasat, de valahol érthető. De utálom a 'csak lőjenek benne, legyen minél több űrcsata meg kapjanak el gonosz alieneket' című fanboy hozzáállást...
Előzmény: mindenki senkije (350)