mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.11 0 0 349
Az 1997-es felújított verzió moziba kerülésekor mi már a magyar SW fanclub tagjaként promoztuk végig budapest és néhány vidéki város mozijait!
Díszbemutató, sajtóvetítés, TV, ilyesmik. :)

LOTR is jó! 1993-ban olvastam először, és filmen is nagyon-nagyon tetszett, annyira, h utána újra elolvastam az egészet. :) Szóval nagyon tetszett, meg minden, de addigra a szívem csücske sajnos már jó rég óta be volt töltve valami egészen mással ugyebár. :) Pedig számos aspektusból jobbnak is tartom a LOTR-t, mint a SW-t, de hűséges vagyok, a szerelem meg már csak ilyen, hibáival együtt kell szeretni! :)

Figurák? Ajjaj... :)
Én még gyerekként sóvárogtam először ilyesmik után, életemben először, egy PIF magazinban láttam SW figurákat. Érdekes, hogy ez jóval a film megtekintése előtt, asszem 1980-ban történt. Nem tudtam mik azok, de nagyon tetszettek, hogy robotok, meg űrhajók. A rajongásom kezdetét is ide datálom. Aztán később megnéztem a filmet, összeállt a kép, és konkrét fizikai fájdalmat okozott a figurák puszta látványa, és a tudat, hogy abban a korban, idehaza ezek beszerezhetetlen dolgoknak számítottak!
Aztán hegyet-völgyet megmozgatva, kb 4-5 évvel később szert tettem első figuráimra, mégiscsak.
Ma, felnőtt fejjel már komplett a kollekcióm belőlük. Egy kocsit vehetnék gyüjteményem árán, de sebaj, imádom őket! :)
(jaigen, ezeket ma már "vintage" vonalnak hívják, mert régiek, 1977-1985 között készültek, engem csak ezek érdekelnek, az újak nem)

Előzmény: Törölt nick (344)