battadora Creative Commons License 2010.06.11 0 0 91

Szombathelyen lakom, ide szeretnék menni biorezon. vizsgálatra.
Egy ismerősömtől kaptam egy telefonszámot ahol be lehet jelentkezni egy hölgyhöz, az a baj hogy kb 6 hét múlva tudna időpontot adni. 6000 ft a vizsgálat, plusz ő ha úgy látja javasol vitaminokat, immunerősítőt, attól függően mit állapított meg. De azt nem muszáj ott megvennem nála ha nem szeretném. Az ismerősöm volt ott ő meg volt elégedve, olyan dolgokat mondott neki a hölgy amik tényleg igazak mert ő már tudta őket, meg valami pajzsmirigy problémát állapított meg.
Egy közeli faluban tőlünk nem messze van biorez. vizsgálat, van is fent honlapja, ha beírod a keresőbe hogy Gencsapáti biorez. vizsg. biztos kiadja.
Itt drágább a vizsgálat. De gondolom az sem véletlen hogy drágább. én hallottam olyat hogy 3000 ft-ért is csinálnak már ilyen vizsg. ha valakinek van hozzá gépe, csak ő meg nem értett nagyon hozzá.
Szóval nem mindegy kihez megy az ember, ezt a legnehezebb kiválasztani.
Én most nem tudom mit csinálok, 6 hét az még olyan messze van, lehet hogy keresek mást nem tudom. De mindenképp elmegyek.
Voltam már hőtérképes vizsgálaton még decemberben, ott semmilyen gócot nem mutattak ki a szervezetemben.
De mindkét vizsgálat más, meg kell próbálni hátha előrevisz a megoldáshoz..