*dühöngő ON*
Hidd el, az utolsó epizódig az voltam. Ahogy elkezdődött a finélé, elindult az "I have a very bad feeling about this" érzés, majd jött az a tömegkatasztrófa, amit ezek képesek voltak finálénak csúfolni, és jelenetről jelenetre romlott a helyzet, amikor azt hittem, ennél már nincs lejjebb, bebizonyították, hogy van. Pedig én az a rajongó voltam, aki az utolsó pillanatig kitartott, mert hülye naiv módon elhitte, hogy visz valahova ez a furcsa, rögös út, és csitítottam mindenkit, aki azzal jött, hogy ez egy random ötletek halmazából hanyagul összedobált faszság. Aztán sajnos rá kellett jönnöm, hogy pontosan az volt, és megetettek engem is. Utálom őket azért, ahogy megvezették a teljes rajongótáborukat, ahogy volt pofájuk éveken át azt nyilatkozni, hogy van értelme, és vannak válaszok, és nem purgatórium, és bedobtak számtalan olyan szálat, amiknek meggyőztek a fontosságáról, csak hogy a végén a kukába hajítsák az egészet, és az egész soorzatot megcsúfolják, és kiröhögjék a rajongóikat ezzel a vállalhatatlan borzalommal, amit finálénak neveztek. Az az igazság, hogy túl nagy falat volt nekik a saját sorozatuk, és nem voltak képesek tökös módon befejezni, egy hihetetlenül gyáva és gerinctelen lezárást kaptunk, amivel a fandom egyik felének a száját befogják, hogy legalább csak a fele háborogjon. Nem azt mondom, hogy sajnálom rá azt a hat évet, és rengeteg rajongást, amit rászántam, mert a valóban megható és felemeleő pillanatokat ez a szar finálé sem veheti el tőlem, de azt utálom, hogy a Lost baromira nem az volt, aminek végig gondoltam, és az írókat is túlbecsültem.
*dühöngő OFF*