Adamwarlock
2010.06.10
|
|
0 0
9650
|
Komolyan, miért nem kizárólag '95 utániakat nyomnak akkor már, szigorúan csak Harris-féléket, és ami 6 perc alatti, az eleve kiesik a rostán? Ha már lúd, legyen kövér... Ezért kár perelni, mert már jó rég óta tudni, hogy nagyrészt a három 2000 utáni lemezre fognak koncentrálni a turnén. Ha ehhez mérjük a setlistet, szerintem szinte tökéletes. Én ezeket a számokat egytől-egyig szeretem, úgyhogy nekem nincs vele bajom egy percig sem... Az meg, hogy egy csomó régi számot valószínűleg sohasem fogunk hallani, nos...ez tényleg szomorú, de én már régen beletörődtem. Nem várom el tőlük, hogy elővegyenek olyan dalokat és nekiálljanak betanulni 50 év fölött, amiket csak a stúdióra játszottak föl és sosem ment le élőben... egyszerűen nekik így kényelmesebb. A múltkori nosztalgia turné után nekem semennyire nem fáj ez a lista, sőt jó kis buli lesz ez. Nyálat csorgatni majd lehet a History III-nál, mert most elég sok info arról szól, hogy Somwhere-Seventh turnét nyomnak mellé. Ha azt nézzük, két ilyen nosztaliga műsor bellé, mint a Somewhere Back in Time és majd a History III lesz, szerintem tökéletes egy modern-kori maiden koncert is. De ez csak az én véleményem. 2007-ben és 2008-ban is láttam őket, amikor trooper meg run to the hills is volt...most nem fáj a hiányuk. |
Előzmény: deliriousnomad (9645)
|
|