A Hold... A Hold miben nem játszik szerepet? A nők hormonháztartásától kezdve az ár-apály-ig mindenhol ott van. :))
Na, és tessék. Mindenki a meleg után sóvárgott. Most megkaptuk. Hurrá! Semmi átmenet, egyszerre akkora hőség, hogy legszívesebben a bőrödből bújnál ki. De mivel az nem megy, marad a hűsítő víz, enyhe szellő, huzat, ventilátor, klíma... kinek mi. Ja, tessék elég vizet inni napközben!!! Nekem ott van az asztalom alatt, így nem felejtem el. Bár elfelejteni nem is tudnám, mert folyamatosan kívánja a szervezetem.
Nekem nem is tett jót ez a hirtelenség... egyszerűen olyan nyomott és fáradt vagyok tőle... még gondolkodni se tudok. De komolyan. Még szerencse, hogy most egy kicsit lazább napok vannak, és megtehetem, hogy percekig csak nézek ki a fejemből...
Ne feledd! A lent után mindig fent jön! ;) Bár ezt sokszor én is hajlamos vagyok elfelejteni...
De jó neked! Én még nem tudom, hogy bírom-e a napot. Mivel ugye alapból fehér bőrű vagyok, és igazából égni tudok, aztán max egy kis barnaságot szedni magamra... Tavaly egy kicsit rászoliztam. Alapszínként. Jó is volt, de idéntől ilyen már nem lesz. Amúgy is egészségtelen, nekem meg pláne... De majd elválik, hogy a gyógyszertől bírom-e a napot, mert elvileg fényérzékenységet okozhat, és szép kiütéses lehetek. Hurrá! De legalább a hajam nem hullott ki tőle, pedig ezt is sokat hallottam. Vagyis még nem. :))
Ott voltál a téren? Én is! Végig, vagy csak a próbán? Mi a jobb szélen álltunk, majdnem a kivetítővel egy vonalban, srégen a színpaddal.
Zene és könyv. Tökéletes párosítás. Kikapcsolódás, pihenés. Most éppen az Egy gésa emlékiratait olvasom. Még csak az elején vagyok, de tetszik.
Amúgy mostantól online fogok könyvet rendelni. Mert. Ugye neten rendeléskor alapból olcsóbb, de ha rájön a szállítási ktg, akkor ugyanott vagy. Namármost. Én most olvastam, hogy az Alexandránál van olyan, hogy neten rendeled meg, de a megadott könyvesboltok egyikében átveheted, és a netes, akciós áron. Megéri! :)
Na, milyen jó, hogy járt a szám! :)) Bár biztos nélkülem is tudatodba került volna, de így időben megtudtad. :) Időben oda kell majd menni, ha nem leghátul szeretnénk majd állni. :) Hú, és ilyenkor mindig akkora tömeg van...
Nyaralás... jó lenne, de még nem tudok semmi konkrétumot. Nálunk ugye az se biztos, hogy akkor tudjuk kivenni a szabit, amikorra beterveztük - én aug. második felére -, de igyekszünk úgy, hogy összejöjjön.
És Te?