Szia!
Mi a rezsi?
Egy belvárosi polgári lakás (70-90cm vastag fal) fűtése durván feleannyiból megúszható. A panel meg három-négyszerese ennek. A prestige towersben 700Ft/nm a közös költség, itt 250. Úgyhogy ez a "nagyon olcsó a rezsi" eléggé marketing rizsa, nem megfogható. A geotermikus fan-coil rendszeren kívül, amit el tudok képzelni, hogy kijön annyiból, mint egy saját cirkó, így olcsóbb.. A többi csupán fogyasztástól függ, illetve sokat számít még a fekvés, és az ablak-erkély mérete.
Milyen itt lakni? Első saját lakás, szóval szuper, minden olyan amit én akarok. Egyébként kalapálás-fúrás reggeltől estig, ezen felül sok zaj nincs, és nem is járnak sokan errefelé.
Jó látni ahogy fejlődik a környék, a sétány, és már most is kellemes bent lakni mindenhez közel. De akkor lesz az igazi, ha a CityGarden kész lesz, át tudunk menni a fitnessbe, a reggel a lenti kávézóban indul, lesznek éttermek, pékség, meg megnyit az átrium. Na, akkor szerintem kérdezd újra ;)
Engem speciel tök nem zavart volna a 3 éves csúszás sem (najó egy picit), HA ezt normálisan lekommunikálják. A sorozatos időpont-eltologatás (9 hónapon át mindig 2-3 hét volt hátra a műszaki átadásig, és 4-6 hét a beköltözésig), sumákolás és a kötbértől való elbújás viszont visszataszító.....
Szóval ha szerződést kötsz az egyébként szuper helyen, elég jó minőségben, és remélhetőleg jó környezetben épülő lakások egyikére, egy jótanács: legyen benne dátumra pontosan a szerződésben az átadásod időpontja, és hogy onnantól kezdve a napi kötbér a vételár 0.00033%-a. Tehát mondjuk 2012. 05. 17. délután 3 óra. Semmilyen más megoldás nem elfogadható. Ha nem így írod alá, felejtsd el, hogy két ügyvéd és 10 megkeresés nélkül egy fillért is adjanak.