Jaj, Candy, Gossip Girl-el pont így jártam én is, a Friday Night Lights meg egyszerűen unalomba fulladt nálam, nem tudtam vele mit kezdeni. Ha sportosat akarsz nézni, szerintem akkor érdemes egyszer bepróbálnod a Sport NIghts-ot, az szerintem élvezhető, nem mondom, hogy a legminőségibb sori a világon, de jó, szórakoztató, limonádénak nehéz napokra elmegy (meg benne van abban is Josh Charles, nem elhanyagolandó :D).
Castle esetében meg mit is fűzhetnék hozzá?
MOSTMOSTMOSTMOSTMOST! kezd el :))))) A Castle a szívem csücsöke, várok minden egyes epizódot, jó a két főszereplő között a chemistry, izgalmasak az esetek, a Castle iézetek meg legendásak, már csinálni kéne belőle egy facebook applikációt, Napi Castle Idézet címmel :)) betegre szoktam röhögni magam rajta, de van benne édes, érzelmes pillanat is bőven, a sidekick-ek egyszerűen felbecsülhetetlen értékűek, jó a csapatmunka, Nathan nagyon édes a sorozatbeli lányával, Molly Quinn-el, az egész Castle család olyan, hogy szabályosan szeretnél bekerülni közéjük, egyszerűen mindennek helye van, minden a helyén van, nincsen benne filler érzés, én legalábbis eddig még nem találtam. És a mellékszereplők...exkluzív válogatás a legjobbakból :)