Én meg addig összeszedem, miket nézem ebben az évadban, meg miket kéne még...jaj de kéne egy időnyerő! :)
House -alap, kötelező, ofkórsz. Hatodik évad kicsit hullámzott, de voltak nagyon kimagasló részek is, és a finálé OMG. Egyik legjobb epizódjuk ever. És még mindig a number one sorozat nálam. (még... ;)
Glee -mit mondjak, a legújabb kedvencem, és nálam szó szerint uralta ezt az évadot. Előhő hsz-emben már megírtam miért, 100% feelgood sorozat, számtalanszor újranézhető (kb. annyira, mint a Gilmroe Gilrs), olyan nincs, hogy ne vigyorogjak végig egy epizódot. Imádnivaló szereplőgárdával és olyan zenékkel, amiket képes vagyok megállás nélkül hallgatni. (most is, hehe) House, bajban vagy. :P
Lost -EPIC. WASTE. OF. TIME.
The Big Bang Theory - annyira örülök, hogy karácsonykor ledaráltam, mert az egyik kedvenc sorozatom lett, egyszerűen imádom, szerintem simán a legjobb aktuális sitcom. Harmadik évad már kicsit necces volt helyenként, de hát Sheldon és Penny... :) Simán elszórakoztatnak engem még évekig.
Dexter - kurvajó évad lett volna, de egyszerűen nem tudom az utolsó epizód ismerete nélkül értékelni, ami..OMG MIÉRT?!
How I Met Your Mother -szintén darálással indult, és nagyon megszerettem, a rengeteg hibájával és az űberirritáló főszereplőjével együtt is. Barney!!!! Ennyi. :) Amúgy szerintem nem volt olyan borzasztó az 5. évad sem, amilyennek sokan mondják, sőt nekem pont az évad eleje tetszett a legjobban, amit a legtöbebn szidnak. (de miért szedték szét őket, miért?!)
Chuck - köszi Bubu! :) Ez egy full komolyanvehetetlen sorozat, de jól áll neki, hogy nem veszi magát komolyan. Bár még nem végeztem a 3. évaddal, de már nem sok van belőle hátra, élvezem. :) Csak az a páros ne lenne ennyire erőltetve...De akkor is Casey! És Morgan!
The Office - a másik kedvenc sitcomom, de még nem fejeztem be a 6. évadot. Imádom őket még mindig, és a videoklipjük simán az évad fénypontja volt, pedig bele sem került a sorozatba, csak webizód volt.
FlashForward - te jó ég, én végignéztem. Ez mekkora egy faszság volt! :D És engem végig fogott ez a bána sorozat a tagadhatatlanul jó alapötletével. Amivel aztán nem sokat kezdtek, de nem baj, elvoltam vele.
Harper's Island - a nyár guilty pleasure-je volt. Nagyon szerettem, bevallom! :) Mindenkinek ajánlom, akinek jól esik egy kis igazi oldschool borzongás, komolyan venni persze lehetetlen, de akkor már kötelező a hogyvoltokat is elolvasni hozzá, mert kurva jók lettek, és nagyon jól megfogják azt, ami igazán vicces volt a sorozatban.
Azt hiszem, ennyi. Kés/alattal és Pushing Daisies-zel elakadtam, de be akarom fejezni őket midneképpen, sőt ott van még a szintén befejezetlen Californication és a Róma, meg a Szülifeli...te jó ég, ennyi idő a világon nincs! :O