Törölt nick Creative Commons License 2010.06.09 0 0 992
"Hűűha, miket gondolnak egyesek!"

Ezeket nem én gondolom, hanem azok akik itt fikázzák a Corvust. Hogy mi az alapja azt kérdezd tőlük, én speciel nem vagyok arra sem kiváncsi.

"és magam kifejezetten azt várom (...) hogy egy felrántás vagy hirtelen csűrés esetén szétesik a madárka"

Érdekes álláspont. Csak azt nem vágom hogy ugyanezen tervezési hibák bármely más repülőeszköznél előfordulhatnak, sőt mi több: naaaagy közforgalmi gépeken is hajtanak végre életbevágóan fontos bulletineket (értsd: tervezési hiba kijavítása) még tizen- sőt huszon év múltán is, akkor ezt itt most miért rovod fel a Corvusnak?
Azt pedig simán el bírom képzelni, hogy ha egy 2-3-4 fős (kanadai!! nem a magyar!!) hatósági szakembergárda becsülettel nekiugrik, akkor igenis képesek pár hét alatt olymértékben bevizsgálni a repülőt, hogy abba aztán nyugodt szívvel beleülhet akár Besenyei Péter is! Vagy fogalmazhatok úgy is: szerinted a kanadai hatóság simán bevállalná hogy egy bizonytalan szerkezetű gépet engedélyeznek majd pár nap múltán egy világhírű pilóta a kamerák és a többmilliós nézősereg szeme láttára szörnyethaljon? Ugye hogy nem...
Előzmény: eggplane (985)