RedRiot Creative Commons License 2010.06.09 0 0 9621
Szerintem elég jó szám, én csak attól tartok hogy Bruce-nak sok lesz ez a refrén koncerten. :(

Hallgasd meg még párszor, nem rossz ez. Nekem egyedül ezek a nadrágszárból kirázott szólók nem jönnek be, ordít hogy nagyon rutinból csinálják őket. Régebben a szólókat is megkomponálták, most meg öt perc alatt rögtönöznek vmit a stúdióban aszt annyi. Persze vannak kivételek, de sajnos az utóbbi tíz évben sajnos az elnagyolt, kidolgozatlan szólók a jellemzők. :(

Hosszú számok, hosszú lemez: érdekes kérdés. Én annak idején nagyon szerettem az AMOLAD-ot, most is azt mondom hogy jó lemez, de ha Maident akarok hallgatni mostanában mégis inkább egy régebbi lemezt teszek be. Az AMOLADon tényleg vannak sallangok, amik nélkül ütősebb lett volna az anyag.

Ez az El Dorado viszont jól van megszerkesztve szvsz. Szerintem Steve kicsit visszafogta magát: pl. az első refrén után a szólók előtt az a két átvezető riff csak egyszer megy le. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a demóverzióban amit Steve felvehetett magának otthon duplán mentek le azok a részek, és hogy három versszakkal hosszabb volt a szám. Igaz hogy 6perc valamennyi a szám, de itt ez indokolt is, itt minden rész indokolt, ezt már nem kell vágni!

Remélem a többi nóta sem lesz terjengős és vontatott a hosszuk ellenére!
Előzmény: Törölt nick (9620)