Köszi mindenkinek.
Én úgy tudom, hogy nincs kint vízum, legalább is tavaly is Tunéziában voltunk és nem kellett fizetni! Még nincs vége a rossz álmunknak, ma befizettem a +8% -ot és mire kimentem az autóhoz egy szép kerékbilincs várt 2 rendőr + 2 közterületessel együtt, akkor azt mondtam , hogy ez már a vég...........
de elég " korrektek" voltak,és mivel azonnal el tudtam menni az autóval ( helyszini bírság ) így csak a bünti felét kellett kifizetnem, ez van...........
Nekem, az irodában a jun. 19-re a hajnali 5 órai indulást mondta a kis csaj, hát nem tudom, hogy igaz -e, mert akkor mi nagyon kileszünk, ugyan is Debrecenből megyünk, és szinte előző este aludni sem fogunk, mert hajnal 1 körül el kell hogy induljunk itthonról....... Nagyon remélem ,hogy ez az időpont változni fog !
Mi megkaptuk a Vecsési parkoló Koordinációit, reménykedünk , hogy a navigációval könnyen megtaláljuk !!!!!
Mi már csak kettesben, gyerkőcök nélkül megyünk, hát...... ...ez a pillanat is eljött, de nagyon jó ! Akartuk őket vinni , de már 3 éve nem jönnek velünk , mert már Ciki a szülőkkel menni nyaralni, ők tudják !!!! ( már nagyok , 18, 16, 12 évesek és fiúk )