Szia! Úgy látom, ugyanakkor megyünk, ugyanoda. Mi a bestreisenes "ingyen" parkolóban hagyjuk majd az autót, reméljük, minden ok lesz vele. Örömmel olvasom, hogy változott a tervezett menetrend, azért kicsit emberibb, már a gyerkőcök szempontjából, legalább nem kell őket éjjel zaklatni, nem borul fel annyira az alvókájuk. Féltem az 5 órás indulástól, de azért jó lett volna, már reggel ott lettünk volna. Ha kettesben mennénk, biztos bosszantana engem is, hogy bukunk több, mint fél napot, de a gyerekek miatt így most jobb.
Néztem én is, hogy nem fogunk kinn fázni, a tenger is biztos jó meleg lesz, már alig várjuk, hogy ott legyünk. Hány faktoros naptejet érdemes vinni? Gondolom, babáknak 40-50 faktor nem túlzás. Magunknak kezdésnek 30, aztán 15 biztos elég lesz.
Hmmm napfelkelte... Érdekes, bárhol voltunk eddig nyaralni (Görögországban több szigeten, Egyiptomban Sharmban és Hurghadán is) mindig csak napfelkeltés helyen laktunk és jó korán kellett felkelni, hogy meg tudjam örökítneni a nagy pillanatot. Hogy nem tudok kifogni egy jó kis naplementézős helyet! :-)