capricciosa30 Creative Commons License 2010.06.08 0 0 3842
Szia!

mi is pont így vagyunk, hogy mostanában ránkjárt a rúd éppen ezért megyünk nyaralni, hogy lefújjunk és ha hazajöttünk legalább a szépre emlékezzünk ne mindig a rosszra.......a hosszú esős május után amit a lakásban töltöttem a gyerekekkel ideje pont, hogy elutazzunk.......most bezzeg jó idő van, amikor nincs időm a kertet csinálni::))))na meg fog várni biztosan.........
én is listáról szoktam pakolni, épp a fürdőruhákat szedegettem össze, mert a 3 csajnak van bőven.. a férjem egy gatyában elvan....
gondolkodtunk a vecsési parkolón , de jobbnak látjuk a taxis megoldást, épp este akarok felhívni néhányat mennyiért visz ki, mert ha valami lenne a kocsival ott egy hét alatt többe kerülne, mint oda-vissza a taxi......mi tavalyig Erzsébeten laktunk szinte 5 perc Vecséstől , de most kiköltöztünk Dunaharasztira innen biztos jóval több lesz... bele kell , hogy férjen..egyszer nyaralunk....
igen nekünk már megvan, de szerintem ugyanígy mentek ti is.......11.10 kor indul az 12.40 re van kint helyi idő szerint...és visszafele pedig 7.30 kor indul vissza.....furi, hogy nem fordítva van.......hogy kihozna titeket 12.40 re mi meg 1 órával később jönnénk haza.......így ti fogtok váltani minket a gépen majd.......de jó lesz.....alig várom....ha nem beszélünk addig kellemes nyaralást nektek szia
Előzmény: mcsabane (3840)