capricciosa30
2010.06.07
|
|
0 0
3838
|
Szia! sajnálattal olvasom, hogy mit meg nem engednek már maguknak az irodák.........mi ma mentünk be a részvételi jegyért és nekünk nem kellett ráfizetni, mert azt mondták szerencsések azok akik most 12 én utaznak, mert csak 15 -e után utazóknak (világ minden tájára) fizetni kell még 8 % ot az árfolyam miatt, mert ők dollárban számolnak el egymás között..kérdezem én kit érdekel? és ha lejjebb ment volna az árfolyam vissza adták volna a különbözetet? kötve hiszem... szóval jó nagy ganajok..... mi mondjuk megúsztuk, pedig felkészültem egy kis veszekedésre, bár akkor is fizetni kellett volna, de legalább így nem kellett se fizetni, se veszedeni. titeket sajnállak. akik utánunk jöttek be az irodába a részvételi jegyért, Egyiptomban 3 fős családtól 47 ezret kértek még el.....gondolhatod hogy fogadták..jobb volt eljönni az irodából... a gép menetrendje is megváltozott........nem hajnal 5 kor indulunk, haanem 11.10 kor vagyis 12.40 re vagyunk kint helyi idő szerint. ami azt jelenti, a fél nap csak odalett, de 2 gyerek szempontjából jobb, hogy nem kell hajnal 3 kor kint lenni a reptéren... ha csak 2 en utaznánk a férjemmel mérges lennék, de a mi szempontunkból jobb így. Ti 19 én utaztok amikor mi jövünk haza?!! hááát sajna az élménybeszámolómat nem olvashatjátok, mi is a Diana Rimelbe megyünk, remélem jó lesz alig várom, szépeket olvastam láttam róla.........bízom benne.......bár én még soha nem csalódtam sehol.........lényeg.........jól kell érezni magunkat nem a hibákat keresni..........jó utat nektek és minden Djerbára utazónak.jaaaaaaaaa és minimum 38 fokot.............. |
Előzmény: mcsabane (3836)
|
|