Kedves Dom Guss,
nagyon kedves a tájékoztatód, és most válaszoltál konkrétan arra, amire kiváncsi vagyok...pontosan azért, mert én is azt gondolom, messziről jött ember, azt mond amit akar...szerintetek miért vagyok itt? Pont azért, mert ha harcedzett is vagyok, hülye nem..és az már jelent valamit, hogy ideutazott két hétre, de ez még nem minden, mint írtam, hülye nem vagyok...nem most jöttem le a falvédőről. Ha nehezen is, de sikerült kiszednem belőled, azokat az infókat, amire kiváncsi voltam :-)))))))))) végre..... :-))))
Nem lennék semmiképp a konkurenciád, mert étteremben gondolkodnék, ha ott lennék...A másik, hogy egy előzetes látogatás nélkül, tapasztalat szerzés nélkül, sosem adnék fel, egy kiépített életet :-)))))
Pont arra voltam kiváncsi, hogy te hogy látod kint az életet, mert nyaralni menni, teljesen más, mint élni valahol... :-)))
Azért vagyok itt, mert egy volt honfitársamnak hiszek inkább, mint egy relatíve idegennek, és tudni akartam te hogy látod a dolgokat...
Dominika csak a fiatalember miatt jött szóba, mert amúgy is mindenképpen azt tervezem, hogy költözöm másik országba, ahol mindig meleg van....meg van erre a megfelelő tőkém, de nem baromságra akarom elpazarolni, mert keményen megdolgoztam érte....ezt a jövő évre tervezem, itt sem lehet pikk pakk mindent felrúgni, eladni :-)
Van valamilyen gondolatotok erre nézve??? :-)
Dominikát attól függetlenül, meg fogom célozni, így is, úgy is, mert gyönyörű ország a természeti adottságai miatt és megszeretném nézni.
Ezzel kapcsolatban, úgy is keresni foglak, mert nekem is nagyon szimpatikus lettél.
Jaj, és még egy, ráléptem a weboldaladra, majd a belépésre, és nem nyitotta meg, hanem állandóan különböző cégek reklámlinkjeit dobja be :-)
A mostani leveleddel sokat segítettél, mert arra kaptam választ, amire kiváncsi voltam, ezt köszönöm neked :-)))
Üdvözlettel, Ibolya