Nel&Bebe Creative Commons License 2010.06.05 0 0 1234
Kedves Dom Guss,

köszönöm az információkat. Azt gondolom, hogy a helyzet most itthon sem túl fényes, 7 éve vagyok itthon, tapasztalatból beszélek....én azt gondolom, ha valaki dolgozni akar, nem veti meg a melót, az bárhol kap melót....és minden kezdet nehéz....kint az USA-ban ezerszer nehezebb legális papírokat szerezni, pedig az az elsődleges, hogy az ember elinduljon az úton....4 év alatt közel, 20000 dollárt költöttem el csak ügyvédekre, csak a munkavállalási vízumra...
Egyébként Bronxban 300 dollárért igen csöves albit kap az ember, azért ott sem olyan olcsó az élet....én Queens-ben éltem az európai negyedben, és ott egy átlagos, lakható lakás volt 800-1200 dollár között, havi szinten.
Természetesen tervben van egy előzetes látogatás Dominikára, emellett én nem egy elkényeztett csaj vagyok, hanem egy igen edzett vidéki somogyi lány, nincs villany, akkor mi van, van gyertya, éltem én úgy is a kezdet kezdetén, hogy telente a kályha tetején kellett melegíteni a vizet a fürdéshez, mert víz sem volt a házban...én szegénységben nőttem fel, és munka mellett diplomáztam kétszer is.
Dominikának a hátrányai mellett, előnyei is vannak...pl. nem kell fűteni :-)
Ahogy a szavaiból kiveszem, Dominikán legalább pénzzel elég gyorsan el tud indulni az ember...én erre voltam kiváncsi, nem a töltelék szövegre.
Még egy utolsó kérdésem lenne, bár a kutyával kapcsolatos kérdésemre nem válaszolt....
Milyen minőségű ez eü. ellátás?
Köszönettel,
Ibolya