rokacska Creative Commons License 2010.06.04 0 0 7001
hehe majd tertok retket, azt nem art a gyereknek :D ugyis vegak vagyunk. Kellemeset a hasznossal :DDD

Ikeja viragaival eddig jo tapasztalataim voltak mindig. De nem allitom h jobb mint a kerteszet... mas hiperekben altalaban a "jajj mentsuk meg" erzes dominal :) de attol nem is varok sokat...
Vadkakom irtam asszem van meg 2 :) kulonbozo meretben :) talan mar 2eve. Ugyh tudom milyen az egeszseges, azert is mertuk elhozni, mert tudom hogy survivor novenyke :) Ja es a legkisebb is ikejas :)
Amugy reklam, de a westendben levo mach-ban jok a viragok es szepek :)
Eddig nem tudtam h van a kozelben oazis :( (vagy barmilyen kerteszet) regen mindig az allatkertbe jartam (ott dogoz a ferjem :D) de ott ugye bezartak... na mind1, majd holnap megyunk es felmerjuk :)
off. huu akkora ingerem volt az osszes kismamahormonommal valaszolni az oazis valaszara... hosszu percek es kemeny agymunka volt megbeszelni magammal, h nem kell, es nem tudhatja stb... hulye hormonok :D on

amugy az jutott meg eszembe, hogy az onreklammal nincs bajom... masok fikezesevel annal tobb. fogalma nincs hol vettem, miert ir rola rosszat??
na befejezem :D