Ju13
2010.06.04
|
|
0 0
6999
|
OFF: Hát, nálunk elég gázos volt a téma: egyik kedvenc növényfajtám a filo, és nem voltam hajlandó kidobálni/elajándékozgatni a gyerek miatt. Emi viszont egész kicsi korától az ovi elejéig (3,5 éves koráig) mindig mindent megkóstolt. Folyamatában kellett őrt állni mellette, és a legkisebb gond még a virág volt, mert azt könnyű volt észrevenni. De, az elgurult gombok és hasonló klassz cuccok miatt merő frász voltam folyamatában. Ráadásul, bár az ovi kezdetekor felhagyott vele, kb egy évvel később újra támadtak ötletei: pl az oviban lefeküdt úgy aludni, h bespájzolta a szájába a hajcsatjait!!!! Szóval, merő stressz voltam. De pl hallottam h létezik olyan gyerek, akinek sosem voltak hasonló ingerenciái... tehát akár szerencséd is lehet:)))) ON Szóval, szerintem egyáltalán nem kéne emiatt lemondani a filóról, difiről, stb. Ráadásul kb egy tucat mérgező/irrritáló növény van, pl kroton, mikulásvirág, rákvirág, aszparágusz, ciklámen és így tovább. Kb az ismert/kedvelt szobanövényeink fele tuttira nem gyerek szájába való. De, a magam részéről fenntartom, h nem kell aggódni, a virágevésen igazán könnyű rajtakapni a drágát:))) |
Előzmény: rokacska (6991)
|
|