gergerg
2010.06.04
|
|
0 0
13045
|
Akkor a kémény volt drága.A cirkó csöveit ki kellett volna vinni egy melléképületbe oda bedobni egy vegyestüzelésűt ott elég lett volna egy 4m magas 6 téglás kémény.Soronként 6 tégla soronként 7cm 57sor 342db tégla 31 000ft a tégla+5000 6 zsák előre kevert zsákos habarcs.4m magasan a vak is felrakja egyenesen.Főzéshez meg ha úgy is bent van a gáz tehát gáztűzhely.Szerintem.De egy biztos.Nem tudom mekkora fűtőfelülete van a sparheltnak de én biztos csinálnék rá egy tartályt amit rá kötnék a meglévő rendszerre. Ablakok.A törött üveget meg lehet ragasztani ha cserére nincs pénz.Nem szép de a sziloplaszt megfogja és nem is drága.Ha huzatol az öt éves ablak akkor ott nagyon nem smakkolt valami a gyártásánál.Mindenesetre ezeket is lehet olcsón tömíteni,ha máshogy nem is,a tél beáltakor csukott állapotban belülről ragasztószallaggal körberagasztani.Persze vannak ettől jobb megoldások de ezek a legolcsóbbak.Ne légy buta!Pár fokban aludni télen mikor nem is lenne muszáj!Sok olcsó megoldással lehet könnyíteni még pénz nélkül is.De mivel ez már tényleg nem veteményes szivesen segítek privátban a szeretnéd. |
Előzmény: Törölt nick (13041)
|
|