Nel&Bebe Creative Commons License 2010.06.03 0 0 1222
Kedves Dom Guss,

köszönöm a megtisztelő válaszát. Sok mindent visszaolvastam a fórumon, de a legtöbb infó a nevezetességekről szól inkább.
Lenne pár kérdésem. Az, hogy a külföldiek nehezen találnak munkát, az egy relatív dolog, az átlag kereset amit írt, azaz a 200 dollár gondolom heti fizu. Ez körülbelül, milyen munkatípusra vonatkozik??? Én két diplomás vagyok, 14 éves kereskedelmi és vendéglátói gyakorlattal, az angolt anyanyelvi szinten beszélem, a spanyolt még tanulni kell. Az USA-ban is logisztikáztam, kereskedtem és a vendéglátói területen mozogtam. Viszont ott megvolt a heti 6-700 dolcsi...Dominikán kb. mire számíthatok ez alapján? Az albérleti díjak New Yorkban is hasonlóak.
Illetve, arra lennék még kiváncsi, hogy munkavállalási vízumot kell-e, és hogy lehet intézni?
Még egy kérdés, egy vállalkozás indítása mennyire bonyolult? Illetve, akadályoztatják-e?
Ha férjhez megy valaki, mennyivel nőnek az esélyei?
Én Santo Domingo mellé megyek, mivel kint akarok élni, a nevezetteségeket lesz időm megnézni. Én igazán, hosszútávon gondolkodom, ezért fontosak az infók számomra.

Köszönettel,
Ibolya