Lucilius Creative Commons License 2010.06.02 0 0 1245
Szia tr-teel!

" Ha valakit érdekel, részletekbe mehetek arról, hogy mit szabad, és mit nem, az élet abszolút minden területére kiterjednek ezek a tanácsok, szex, zene, tánc, de munkahely, olvasnivaló, tévé, mozi, étel, ital, tényleg minden. Sok ezek közül a tanácsok közül úgy van megemlítve, mint "lelkiismereti kérdés" ami nem tilos, hanem a lelkiismeretedre van bízva."

engem érdekel, ha van időd válaszolhatnál néhány kérdésemre. Például a facebookkal kapcsolatban:

"vagy a "Facebookot" mint ami nem igaz keresztényeknek való. "

JT ismerősöm rajta van az FB-én. Igaz volt egy időszak amikor törölte a profilját, de aztán visszatért. Ez azt jelenti h itt most valahol szembeszegült az ŐTvel? Vagy ez egy olyan kérdés amit az ŐT már nem tud szabályozni és inkább hagyja h a tagok feljelentkezzenek közösségi oldalakra - már csak azért is mert nem ő az egyetlen JT aki rajta van és a különféle kongresszusaikat is "reklámozzák" az FB-én --> pontosabban az "event" opcióban lehet jelezni h XY részt vesz a WZben tartandó éves kongresszuson.

Majd még kérdeznék mást is, mert elismerem, nagyon érdekelnek a JTék. Nem is az amit hirdetnek, hanem inkább az h miképpen működik a szervezet; hogyan képes magának tagokat megnyerni; mennyire stabil a tagság, mekkora a fluktuáció; sok-e a fiatal; mik azok a törvények; határok amelyek szabályozzák a mezei JTék minden napjait.

Előre is köszönöm a válaszaidat.
Előzmény: tr-teel (1233)