Lau: sajnos nekem még Nemlajonál is rosszabb hírem van. Zalán 20 hónapos, és a teljes éjszakát a mai napig nem alussza át - na jó, 2szer megette. 10 hónapos kora óta tápszeres, nekem "mázlim" volt csak a hideg tápot hajlandó meginni, úgyhogy én megcsináltam előre, majd éjszaka csak eltámolyogtam a tápért, odaadtam neki, majd aludtunk tovább. Egyébként amikor hagyta, magam mellé vettem, érdekes módon sokkal kevesebbet ébredt (csak épp sokszor nem hajlandó a szülői ágyban aludni)
Pacsuli cumielvétel kérdést passzolom, én még tuti nem veszem el Zalántól. Viszont a tippekre én is kíváncsi vagyok.
Sway: én a mérleget az etetésekből rövid úton száműztem, Zalán ugyanis soha nem volt hajlandó többet enni, 2 hónaposan sem, min 50-60ml! Félévesen néhányszor megmértem kíváncsiságból, akkor is 120ml volt a maximum, de inkább 100. Tejet úgy tudom egy napon belül egymásra lehet önteni, csak előbb a frisset le kell hűteni, és a hűtött frisset ráönteni a hűtött korábbira. Ha éhes lenne egyébként szerintem, akkor ordítana, amíg nem adsz neki valamit (legyen az táp vagy anyatej)