Rise of the retards van mostanság LFGn. Pár remek példa:
- warrior full badge gearben 1000 dps alatt... 2 kék fegyvere volt, azt is eltette és elkezdett 100 dpst tolni, mert "így gyorsabb húzni az unarmedet"... OMG
- tank Oculus végén ninja afk közben body pullolja a főbosst, majd a kis whelpek miatti wipe után lebasz minket, hogy miért húztuk be nélküle.
- ugyanez a fasz ugyanitt a következő pullon meghal planar shift alatt és amikor elmagyarázom neki hogy retardált akkor én vagyok a szar :) Mert ő nem a gömböktől halt meg, hanem attól, hogy leesett a drakeről! I D I Ó T A
- "tank" warrior cleave+devastate makrót spammelve tankolja hc FoSt. Healaggrót úgyahogy tart, de mást nem. Igen, bossokon is CSAK deva+cleave ment. Agyhalál.
- 245ös holy pala nem bírja életbentartani hc UP elején a 30K hps kék macitankot, wipe. Ezután ugyanő gyalázza a tank gearjét és nem hajlandó kilépni, kickelni nem lehet, instába nem jön vissza, leadet nem adja át. Dögöljön meg IRL az ilyen paréj. Kipróbáltam amúgy 20 ilvl-lel gyengébb pala healeremmel azt a tankot healelni (guildes haver volt), abszolút semmi gond nem volt, fol spam elég volt majdnem mindenhol.