ez a végigalvás úgy tapasztaltam leginkább mázli kérdése, sok ráhatása sajnos nincs az embernek :( én is azt csinálnám, hogy magam mellé veszem, már csak a saját érdekemben is, mindenkinek úgy a legkényelmesebb. ettől még nem fog élete végéig ott ragadni :))) nálunk legalábbis bevált.
esetleg még érdemes megfontolni, hogy másfajta tápszert adsz neki éjszakára, hm? (a tejpéphez még kicsi? ehhez nagyon nem értek, de állítólag laktatóbb...) csak azért gondolom, mert nekünk akkor volt egy ideig ilyen félóránként ébredős nyugtalan alvás, amikor a védőnő tanácsára erőltetni kezdtük a hozzátáplálást, és még nem bírt vele a gyomra. mire erre rájöttünk, egy hónap alatt totál kikészültünk.
muzsának nagy gratula!!! nagyon kiváncsi vagyok a részletekre, remélem, minden jól összejött neki :))
én is várok tuti tippeket: cumileszoktatás témában. tegnap elvittem N-t gyerekfogászatra, mondván, hogy szokja a dolgot, nézzék csak meg, (3 éves), és azt mondták, hogy már most borítékolják a fogszabályzót, mert el van deformálódva a foga, mély a harapása :( (nekem fel sem tűnt...) és hogy ha azonnal eldobjuk a cumit, talán még van remény, hogy megússzuk. szóval, ezt hogy kell? :) N. anélkül nem alszik el, és éjjel is keresi, ha felébred. napközben meg ha véletlen meglátja, akkor begőzöl, hogy neki az kell, amúgy nem jut magától eszébe, csak ha nagyon elfáradt már, vagy nagy baja van, és vígasz kell. az elmagyarázás nem látszik működni, mert csak azt ismételgeti, hogy de én bibizni akajooook...