tr-teel Creative Commons License 2010.06.01 0 0 1241

Az ilyen propagandától felfordul a gyomrom, mint amit az első videó elején láttam. Most tudnék én is elen-propaganda anyagot keresni, csak igyekszem nem használni azokat a technikákat, amiket a Királyság Teremben tanítottak se mellettük se ellenük, mivel nem Isten dicsőségére lenne.

Amint mondtam, a házasságom a szektának köszönhetően ment tönkre, és nem vagyok egyedül, ezrek vannak a világon. A videó első perceiben bemutatott jelenet nálam tökéletesen a fordítottja: amíg a szekta nem furakodott be az életembe, boldog életem volt.

Az, hogy egy bizonyos személy házasságának éppen segített, az rendben van, nem vonom kétségbe. De legyünk kiegyensúlyozottak, és nézzük meg mindkét oldalt. És kérlek ne köss bele, hogy nem a szekta miatt, mert nem tudsz semmit a házasságomról, csak azt hajtogatnád, amit az Őrtorony beléd nevelt, hogy Jehova Tanúi jobb házasságnak örvendenek. Hát ez egy hazugság. Jehova Tanúi között pontosan ugyanannyi a válás, mint bármely más vallásban - erről hivatalos statisztikát is készítettek, és személyes tapasztalatom is igazolja ezt - régi gyülekezetemben 2 családról is tudok akik elváltak, plusz én aki a szélén állok. Figyelembe véve a gyülekezet 58 éves átlagéletkorát (így alakult, öreg gyülekezet), és hogy nagy részük egyedülálló öregasszony, merem azt állítani, hogy nagy a válás aránya. Persze ilyenkor az a szokás, hogy ahelyett, hogy elismernénk JT semmiben sem különböznek ilyen téren, inkább támadjuk az egyént, hogy nem volt jó szellemiségű, nem élt a Biblia szerint, stb.

Előzmény: Józsikácska3 (1240)