Adamwarlock Creative Commons License 2010.05.30 0 0 9588
,,Besztof és koncert lemezek kétévente, fizetős rajongói fórum: ami pénzt ki lehet hozni a Maiden márkanévből azt ki is hozzák. "

Ha azt a tényt, hogy egy banda minden két évben turnézik, pénzkergetésnek vesszük, akkor legyen. Én csak örülök neki. A History turné gondolom azért van, hogy ne legyen mindegyik ugyanolyan. Nekem ez sem baj. Mostanság tényleg egyre több a best of lemez, de még mindig nem gusztustalan mennyiségű... ha turnéra indulnak kiadnak egy olyat is, mér ne? Hátha megismerik őket. Persze, hogy kell a kiadónak a pénz, ebből élnek. Ellenben szerintem korántsem annyira gusztustalan, mint a Dream Theater állandó, minden címen történő lemezkiadása, vagy a Metallica állandó nyomatása a médiában, vagy Gene Simmons nyilatkozatai arról, hogy ő csak a pénzért csinálja. Nekem egyébként ezekkel sincs bajom, ha én lennék a főnöke egy ilyen bulinak és tényleg cégként, vállalkozásként tekintenék rá, akkor valószínűleg én is ugyanígy csinálnám. Azért az itt felsoroltakhoz képest a Maiden szerintem kismiska.
Előzmény: RedRiot (9571)