Louloudaki Creative Commons License 2010.05.30 0 0 220
nem nagy hátizsák csak ilyen kicsi amibe elfér egy törcsi meg pár póló, nem is viszek más tárolóeszközt, szal inkább nem hagynám sehol, mert akkor mibe rakom azt, amit mindenképp kell vinnem magammal? pénzt majd jól elrejtem. :)
turistának kezébe nem adom a kamerát, én pont ebben nem bízom, mert mi van ha elszalad vele rögtön? meg elmagyarázni neki, hogy mi legyen a képben, hova kerüljön a fókusz, ááá volt hogy az épület teteje vagy tornya lemaradt, ferde volt stb.

na még eszembe jutott valami, olvastam ezt a t+ jegyet, hogy 90percig többször átszállhatok, de ezt meg nem igazán értem:
The t+ ticket allows you to travel on the RER within Paris only. For any journey outside Paris you must purchase an Origin-Destination ticket (Billet Origine-Destination), the price of which is calculated from station to station.
Thus, to travel to La Défense - Grande Arche from Paris using the RER A, you must be in possession of an origin-destination ticket valid for this station. However, it is also possible to travel there on the metro (line 1) using a t+ ticket.
most akkor a La Défense nem Párizs? a térképem szerint az a 2. zóna vége vagy 3. eleje. meg akkor ha diznilendbe megyek, RER A4(?), oda mi kell?
Előzmény: Isatys (219)