TGWH Creative Commons License 2010.05.29 0 0 12680
Hiába írnak több ezer töltés, tapasztalatom szerint ezek az újratölthető durac. elemek egy évig bírják, utána vehetsz újakat. Kinek hogy éri meg, ha sokat fotózol, akkor újratölthető, ha kevesebbet, akkor hagyományos. Bár a fényképezőgép sokat elvesz az elemből, volt olyan, hogy a f.gép szerint lemerült, a távirányítóban meg használtam két hónapig. De volt már olyan külföldi elem is benne, ami kicsomagolás után 10 perccel lemerült!
Igen, nem kapcsolódik a kerthez, de a kert fényképezéséhez igen, bocsánat.
Na kert. A rozmaring siralmas lett, egy zacskó magból most van 8 szál növény... attól hogy évelő, még szaporodni fog remélem. A szurokfű nem kelt ki úgy néz ki... vagy igen, ha az az 5*5 centis területen lévő sok nem gyom, hanem fűszer... lestyán viszonyt lesz, és még egy másik amiről hirtelen nem tudom micsoda...
A paradicsomok legyűrték a homokszínű foltokat, a tavaly lehullott termésekből keltek is tiszták már, úgy tűnik kezdenek helyre jönni. Lettek viszont 10-17 centi magasak, kíváncsi vagyok mennyire nőnek meg.
Egy vödörben azt hiszem készítek egy kis csalán ázalékot, és felét nyakon öntöm vele, kíváncsi vagyok az eredményre :D
Előzmény: atandi (12651)