Norcso74 Creative Commons License 2010.05.27 0 0 2034
Szia,

köszi a tippet, ha lesz rá keret, felújíttatom. Bár furcsa, (írod, hogy magasabb fordulaton becsöpög) alacsony fordulaton is ua. a fogyasztás sajna. Egy bontósnál voltam kb.egy éve, mert elhagytam a nívópálcás olajsapkát (!!!!) a járműből két pont között haladva, és hát ő mondta, hogy volt neki is ilyen évjárat, és neki is ennyit evett a gép. (2002 első félévéből való). Az hogy próbált-e tenni ellene, vagy nem valamit azt nem tudom. 2002 második félévtől valami változhatott, mert másoknál is kisebb a fogyasztás attól függetlenül, hogy kopott-nem kopott a motor, milyen az injektor..... Jó lenne megtudni, hogy mi változhatott, mert egy nűansznyi változtatás is ezek szerint ezresekben mérhető a fogyasztásból adódóan. Persze ettől függetlenül lehet gond az injektorral, hoszen párszázezer abban is lehet...... A topicban olvastam, hogy valaki itt komplett generált csinált a motoron injektorfelujitásostól. Ha magára ismer meg tudná mondani, hogy fogyasztásban változott-e valami, és ha igen, mennyi volt előtte-utána. Köszönöm előre is.

Norcso
Előzmény: KCTUNING (2032)