TyerCorp01 Creative Commons License 2010.05.24 0 0 6887
Picit szoros volt, jah, de az egész főtengely szoros szerintem, valószínűleg összébb préselhették, mint volt, de ettől a funkciójából/használati értékéből nem veszít semmit, majd bekopik... :)

Hát igen, nem a legjobb, ha nincs kompresszor, panelban főleg, mert ott még csinálni, tartani se lehet...
Az én festőrendszerem a következőkből épül fel: 120 literes bojlertartály, 2 dugattyús (zil ?) kompresszor, egy EVIG 3 fázisú motor, és egy relé, ami 5 barnál leállít, ebből egyedül a relé került 5 ezer pénzbe, meg a szerelvények, a többi az elmúlt 30 évben jött munka fejében. A pisztoly meg egy NDK-s felsőtartályos pisztoly, egész szép munkát lehet vele végezni. Haveroknak maradék festékért cserébe szoktam fújni, ha elhozzák nekem lecsiszolva, gittelve.

A Jolana gitár fórumon az egyik tag írta, hogy ő szórópisztollyal úgy szokott fújni, kompreszor híján, hogy 4 autógumit levisz a benzinkútra (vagy otthon felpumpál kézzel), majd azt ráköti a pisztolyra. Ez ugyan picit időigényes, lévén fél percig tart egy gumi, de ha gyorsan dolgozik az ember, csodát lehet művelni o'ccsó pénzbül'. :)
Előzmény: Törölt nick (6873)