hát igen, nem nagyon akar beindulni... pedig tavaly ienkor már strandolni lehetett, most meg annak örülök, hogy nem esik a hó. amilyen hideg volt mostanában, nekem nem az jutott eszembe, hogy mingyárt nyár, hanem, hogy szánkózni fogok. na mind1, ez van. kiköltöztetted már??
nekem anyám ma előszedte a féltett kincseimet, amiket dugdostam a kutya elöl, ugyanis ő nagyon szereti a kedvenc növényeket megenni. remélem most ezeket nem fogja, mert nem járna vele jól. az én dracénám pl megpusztult, mert kedves ebem is szerette. szépen kiültettem a szabadföldbe, ugy, mint tavaly nyáron. hát másnap megyek haza, egy hatalmas árok, a növény meg a kert másik sarkában. visszaültettem, és lecsesztem a kutyát. ez kb egy héten keresztül igy ment, minden nap, de alegutolsó esettel már bedurvult a dög, letépkedte a leveleit, utánna leharapta a tetejét, mad szétrűgta a gyökereit. hát inkább nem mondom neked, miket mondtam, mindenesetre ment az anyázás rendesen. azóta egy vödör vizben tárolgatom, de nem füzök hozzá nagy feményeket, már a szára is ráncos. szóval fájó szivvel ki kell dobni...