mindenki senkije Creative Commons License 2010.05.22 0 0 381
nekem tetszett, jó rész volt, érdekes, izgalmas, amolyan tipikus utolsó előtti, ahol előkészítenek mindent a fináléra
nem haladt a sztori? minek is? hová? há' mindjárt vége!
én pl fingot nem értek belőle, mindig "bekerül" valami ismeretlen dolog a képletbe, most pl az egyenletbe az a bigyusz, amit nem lehet feltörni, már nem is emlékszem rá mi volt az
de volt itt kék kéz, meg az a náci manusz, meg ki tudja mi minden még, nem is bírom már követni :)

jaaaj, és nektek nincs olyan érzésetek néha, h általában a rendezők képtelenek normálisan modellezni a szülő és a gyermek kapcsolatát kiélezett helyzetben? az a szerelmi vallomás Marktól, az a hegyi beszéd a lánya felé, huhh, az mennyire életszerűtlen, eröltetett és izzadságszagú volt! és közben az a bugyuta kiscsaj csak néz nagy bambán, és mindig valami ostoba kérdéssel zavarta meg az apját, jááááj, a frászt kaptam attól a jelenettől!
de ez most nem FF hiba, hanem általánosan valahogy az ilyesmit képtelenek normálisan, nem ilyen végtelenül színpadias módon filmre vinni a rendezők, csak most eszembe jutott extrán :)