Bizonyára észrevetted már, hogy a közös képviselő nem ír erre a fórumra (részben meg is értem, ez nem hivatalos kommunikációs csatorna), így itt hiába szegezed neki a kérdéseidet. Ha problémád van, hívd fel vagy írj neki e-mailt.
Lehet, hogy tragikomikus a helyzet, mindenesetre megoldást kell rá találni, én legalábbis nem szeretném, hogy a nyilván nem kevés pénzért beültetett kertből egy szúnyogos-kullancsos dzsungel legyen.
Ez a megoldás lehet az is persze, hogy havonta kb. ezer forinttal több közös költséget fizetünk, és megbízunk egy kertészt a teendőkkel. Nekem is kényelmesebb lenne így, de nem hiszem, hogy sok támogatóra lelne ez az ötlet... Így marad a magad uram, ha szolgád nincsen.
A "titokzatos" gazolókra már fényt derítettünk: egyrészt a kukahúzogató hölgy dolgozott egy napot a kertben, másrészt a C-D lph környékén a férjem és én kertészkedtünk, miközben a gyerekünket hintáztattuk. Tehát NINCS kertész. VOLT ugyan még az NTR megbízásából, de nekik márciusban lejárt a szerződésük (utolsó akcióként még megmetszették a bokrokat).
Természetesen nem kötelező a kertben dolgoz(gat)ni, senki nem fog névsorolvasást tartani. Én remélem, hogy minden lph-ból lejönnek ketten-hárman, akkor már rendbe tudjuk tenni a dolgokat.
Amúgy tudomásom szerint a közös képviselet is arra törekszik, hogy év végére elfogyjanak a tartozások, így jövőre már remélhetőleg kertészre is lesz pénz.
Oriana, köszi a macskás akciót, a hétvégén megpróbálok lépni valamit az ügyben.