auretiel Creative Commons License 2010.05.20 0 0 182
Azt hiszem Te az a fajta ember vagy akinek ha be is bizonyítják hogy nincs igaza, akkor is igaza van. Miért érdekel téged hogy ki hogyan csap be kit? Az az ő dolguk, a kettejüké. Zavar, dühít ha becsapnak vkit? Tán Te is ezt teszed vkivel vagy valakikkel ezért bosszant annyira? Julamamit személyesen ismerem. Igen, jártam nála. Sok dolgot mondott, amit senki sem tudhatott rajtam kívül. Azóta én is megtanultam használni az intuitív képességeimet. Befelé figyelve kitárult a világ. Ő volt az egyik aki elindított ezen a belső úton. Köszönöm ezt neki. Ha te is befelé figyelnél és nem másokra vagy az egodra megértenéd hogy minden csak játék és Isten mozgatja a játékosokat. Ma én vagyok a tolvaj, holnap pedig áldozat. Addig amíg fel nem ébredsz ebből és tudatosan ki nem akarsz lépni. Mert ezt is megteheted. Félreállhatsz, és hagyhatod a többieket játszani. És akkor az ő játékuk már nem hat rád és te kezdhetsz egy újat, magasabb szinten. Kívánom neked hogy láss, érezz, hallj, ízlelj tapints és tapasztalj. Hogy megéld a világodat.
Előzmény: joy (179)